onamayt header

header1header2

ECLOGO

Prijava

Prijava

Korisničko ime *
Šifra *
Zapamti me

Uslovi

Što prodajemo?
Prodajemo samo BRAND NAME proizvode koje su sastavili vrhunski stručnjaci DELL-a, HP-a, IBM-a, itd za potrebe vodećih europskih banaka, osiguravajućih kuća i velikih kompanija. Samim time, kvaliteta računara, laptopa, monitora i printera je na visokom nivou.
Kako znam da je to ispravno?
Svi proizvodi su prošli detaljne i kompletne kontrole po europskim standardima.
Pored svega gore navedenog svi racunari, laptopi, monitori i printeri kada stignu u naše skladište budu dodatno testirani od strane naših servisera i tek kad se utvrdi potpuna ispravnost svih artikala tek tada mogu ići u prodaju.
Prilikom kupovine naše stručno i ljubazno osoblje može Vam pomoći stručnim savjetima prilikom odabira računara, laptopa ili monitora koji će ispuniti sve Vaše zahtjeve.
Da li dajete garanciju?
Jedini u BiH dajemo 12 mjeseci garancije na korištene artikle. Ukoliko se desi bilo kakav kvar u periodu važenja garancije, ukoliko niste u mogučnosti donijeti kupljeni računar, monitor ili laptop možete nam poslati brzom poštom, mi prihvaćamo plaćanje troškova dostave.
Na vraćenom artiklu nastojaćemo u što kraćem roku otkloniti kvar, u slučaju da je u pitanju kvar koji zahtjeva duži vremenski period za popravku automatski dajemo zamjenski koji možete korisiti.
Da li je dostava besplatna?
Dostava je BESPLATNA na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine za sve narudžbe čija vrijednost iznosi 100,00 KM i više!
Da li imam osiguran servis?
Usluge servisiranja i održavanja računara i laptopa su naša specijalnost. Za sve naše artikle imamo potpuno obezbjeđenu podršku sa rezervnim dijelovima koji su orginalni i koji ispunjavaju sve svjetske standarde po pitanju kvalitete. Vršimo otkrivanje kvarova, testiranje računara, popravku, ugradnju i zamjena pokvarenih i oštećenih komponenti, instalaciju hardware-a i software-a kao i brojne druge usluge.
Naše dugogodišnje iskustvo u rješavanju problema garancija je Vašeg zadovoljstva. Nazovite nas odmah.

 

 

ec logoF1

ec f1ec f2ec f3

ec f4

 

 

 ec uslovidesigner